Kävelykokokoushaaste työyhteisöille!

Liikkujan viikkoa vietetään ensi viikolla. Viikon aikana ihmisiä kannustetaan kiinnittämään huomiota omiin, arkisiin liikkumisvalintoihin ja niiden vaikutuksiin ympäristöön, yhteiskuntaan ja terveyteen liittyen.

Heitämmekin työyhteisöille kävelykokoushaasteen. Haasteeseen voi osallistua kommentoimalla liikkuvakouvola fb-sivun päivitystä ryhmän kävelykokouskuvalla (max. 5 hlö/ryhmä) su 29.9. mennessä. Osallistuneiden kesken arvotaan InBody-kehonkoostumusmittaus ja joukkoliikenteen kuukauden kausilippu kaikille ryhmän jäsenille. Lue myös alta vinkit kävelykokoukseen.

Kävelykokouksista vaihtelua kokousrutiineihin

Ovatko kokoukset usein puuduttavaa istumista? Pitäisikö työpäivän aikana liikkua vähän enemmän? Haluatko uusia näkökulmia käsiteltäviin asioihin? Kokeile kävelykokousta! Kouvolan kaupunki haastaa kaikki kokouksia järjestävät tahot ulos kokoushuoneista ja kävelemään!

Kävelykokous on hyvä vaihtoehto perinteiselle kokoustamiselle silloin kun haluat kokousrutiineihin vaihtelua, käsiteltäviin asioihin uusia innovatiivisia näkökulmia, lihaksille liikettä ja koko keholle raitista ilmaa. Kävelykokous ei voi olla koskaan perinteisessä mielessä ”turha”, sillä se antaa aina osallistujilleen vähän lisää terveyttä ja edistää hyvinvointia.

Näillä vinkeillä onnistut!

1. Kävelykokous ei ole kokousurheilua

Kävelykokouksessa ei ole tarkoitus rasittua fyysisesti. Mikäli tämä on tavoitteena, anna tapahtumalle kokonaan toinen nimi, vaikkapa kokousreippailu tai kokoushölkkä. Kävelykokouksen päätarkoituksena on itse kokouksen pitäminen ja käveleminen antaa sille uusia sytykkeitä ja lisämaustetta. Pidä kävelykokouksen vaatimat varusteet maltillisina niin, että pikkukengilläkin voi kävellä helppoa reittiä rauhalliseen tahtiin. Kokouksen pituus on ainakin alusssa syytä asettaa korkeintaan tuntiin. Sopiva vauhti alkuun lienee noin kolmen – neljän kilometrin matka tunnissa.

2. Pidä agenda väljempänä

Kävely on ihmiselle luontaista liikkumista ja on syytä varata kävelykokouksissa käsiteltäville asioille kohtuullisen vapaat raamit. Vältä siis kovin detaljeihin menevää ja etukäteen määrättyä agendaa

3. Kirjaa käsitellyt asiat

Asioiden kirjaaminen jää kävelykokouksessa helposti. Kuten normaalissakin kokouksessa puheenjohtaja pitää huolen, että kokouksessa edetään tavoitteellisesti. Tärkeimmät asiat voidaan pysähtyä kirjaamaan muistiin matkan varrella esim. 15-20 minuutin välein, tiettyjen kävelyetapin jälkeen tai kun asia on käsitelty. Toinen vaihtoehto on tehdä kirjaukset kävelykokouksen päätyttyä, varsinkin jos kävelyreitti on lyhyehkö. Jos teet muistiinpanoja käsin, on napakka kirjoitusalusta kätevä. Muistiinpanot voi myös sanella kännykän muistin. Muista myös, että jJoskus tekee hyvää vain keskustella ja kuunnella

4. Kävelykokouksessakin perinteinen valmistelu on tärkeää

Kävelykokouksestakin saat perinteisessä mielessä turhan, jos et tee riittävää valmistelutyötä. Muista siis tiedottaa kokouksesta hyvissä ajoin, kirkastaa kokouksen tavoite kaikille, lähettää osallistujille kokouskutsu ja esityslista, taustoittaa mahdollisesti päätettäväksi tulevat asiat ja pohtia erilaisia ratkaisuvaihtoehtoja.

5. Valitse kävelykokouksen toteutustapa ja tiedota siitä etukäteen osallistujille

Koko kävelykokouksen idea saattaa olla osallistujille ennestään tuntematon, mutta ennen kaikkea kyseisen kävelykokouksen toteutustapa ja reitti on syytä kertoa etukäteen. Tiedota siis aiheesta hyvissä ajoin, että osallistujat osaavat varautua. Välttämättä mitään kummoisia varusteita ei kävelykokoukseen tarvita, kunhan on ainakin kengät, joilla pystyy kyseisen helpon reitin taittamaan. Edellisenä päivänä on myös vielä hyvä muistuttaa, että ”hei, me kävellään”.

6. Kävelykokoukseen voi osallistua myös etänä

Etäosallistuminen voidaan toteuttaa useallakin tavalla. Yksi vaihtoehto on, että ulkopuoliset osallistujat lähtevät myös tahollaan (yksin tai ryhmissä) kävelylle ja kaikki osallistujat ovat esimerkiksi Googlen Hangouts-sovelluksen kautta matkapuhelimella yhteydessä ja kommunikointi tapahtuu kaikkien osalta headsetin avulla. Tämä kokoustamisen tapa sopinee parhaiten tilanteisiin, joissa jokainen osallistuja on eri paikassa.

Toinen vaihtoehto on, että kukin ryhmä tekee samaan aikaan oman kävelykokouksensa ja eri ryhmien tulokset vedetään kokoontumisten jälkeen yhteen. Tunnin kävelykokouksessa voidaan myös olla yhteydessä toisiin ryhmiin esim. 20 tai 30 minuutin välein, samalla kun on kirjattu oman kokouksen tuloksia.

Liiallinen tekniikan käyttö voi kuitenkin viedä kauas kävelykokouksen ideasta. Kannattaa siis miettiä, millainen toteutustapa toimii parhaiten.

7. Kävelykokous ei katso säätä, mutta käytä pelisilmää

Oikeastaan ei ole sellaista säätilaa, joka estäisi kävelykokouksen. On kuitenkin hyvä pitää tässä suhteessa pelisilmää. Mikäli ihmisten varusteet sattuvat nyt olemaan hiukan sellaiset, etteivät kestä juuri päällä olevaa pitkään jatkuvaa rankkasadetta, ei ole häpeä siirtyä sisätiloihin. Voi olla siis hyvä varmuuden vuoksi varata myös perinteinen työtila kokousta varten – tai sitten lykätä kokousta tuonnemmaksi. Kauniilla säällä on ylipäätään helpompi innostua ja innostaa muita uudesta toimintatavasta kuin marraskuisessa räntäsateessa.

Huomioi myös päivän muu ohjelma. Jos työpäivä on hyvin kiireinen, palatkaa toimistolle ajoissa, jotta kaikki ehtivät orientoitua seuraavaan työtehtäväänsä.

8. Luokaa itse omat kävelykokouksen käytäntönne

Mikä sopii yhdelle, ei aina sovi toiselle. Kävelykokouksessa on keskiössä itse kokous ja liikkumisen suhteen on syytä mennä maltilla. Erilaiset ryhmät voivat kuitenkin olla kuntotasoltaan varsin erilaisia. Mikään ei estä vaihtelemasta reittiä, pidentämästä matkaa, ottamasta intervallielementtejä mukaan, kenties jopa liukumista kokousurheilun puolelle. Samoin asioiden kirjaamiseen ja päätöksentekoon liittyvät käytänteet voivat vaihdella. Asiasta on vielä varsin vähän yleisempää kokemusta, joten tässä asiassa voi hyvin lähteä kokeilemaan erilaisia, omalle ryhmälle parhaiten sopivia käytäntöjä.

9. Muista, että kävelykokous ei ole koskaan turha

Paljon kuulee parjausta turhista kokouksista. Ihmisten aika kuluu hukkaan tehottomissa kokoontumisissa, joilla ei ole tarkoitusta tai päämäärää. Hyvä valmistelu ja riittävä osallistaminen varmistavat kokousten onnistumista. Kävelykokouksissa on kuitenkin se hyvä puoli, että vaikka ne olisivatkin perinteisessä mielessä turhia, niin ne antavat kuitenkin osallistujille terveyttä, uusia näkökulmia ja iloista mieltä.

10. Viidellä toistolla pysyvään toimintaan

Kokeile kävely kokousta viisi kertaa viikon välein, ja päätä sitten, tuleeko uudesta tavasta pysyvä.

Kävelykokouksen numerot:

  • Sopiva ryhmäkoko 2-5 henkeä
  • Sopiva aika: n. 1 tunti
  • Sopiva vauhti: 3-4km/h
  • sopiva etappien määrä 3-6

Vinkit poimittu seuraavista lähteistä ja muokattu:

Visma Blog Finland https://www.visma.fi/blog/9-vinkkia-kavelykokous-onnistuu/

Opintokeskus Sivis https://www.ok-sivis.fi/kokouskaytannot/kokoukset/kavelykokous.html

Jyväskylän ammattikorkeakoulu https://www.jamk.fi/fi/Tietoa-JAMKista/Materiaalit/asiakaslehti-22015/kavelykokous/

Talouselämä –lehti  https://www.talouselama.fi/uutiset/painavatko-ongelmat-tyopaikalla-ratko-niita-kavelemalla-kilometreja-ei-lasketa-eika-menna-kovaa/13af5135-e9e0-3f39-93b7-ea23a7a0f346

Julkaistu 13.09.2019

Kouvola

Hiihtolomalla liikutaan!

Kouvolassa järjestetään mukavaa ja liikunnallista tekemistä lapsille ja...
Kouvola

Soveltavan luistelun ryhmä Rautaiset!

Rautaiset luistelee kevään 2020 aikana Lumon-areenalla 7.3. klo 12.15-...
Kouvola

FreeFriday! pe 28.2.2020!

Alle 18-vuotiaat ilmaiseksi Inkeroisten, Kuusankosken, Urheilupuiston sekä...
Kouvola

Ulkojäille luistelemaan!

Talvi on viimein täällä! Näin ollen ulkokenttiäkin on päästy vihdoin j...
Kouvola

Mielakan hiihtokoulut!

Hiihtokoulut alkavat pyöriä normaalisti tulevana viikonloppuna.
Kouvola

Valkealan uimahallissa on mahdollista jumpata myös virtuaaliohjatusti!

Altaalla on testikäytössä pieni näyttö, josta voit valita mieleisesi vesijumpan...
Kouvola

NoLimits -Erityistanssikurssi!

Su 19.1.- 15.3.2020 klo 15:30 - 16:15, FunWellness Liikuntastudio, Huoltokatu...
Kouvola

Kuntonyrkkeilyn erityisliikuntaryhmä!

Kouvolan kaupungin liikuntapalvelut kartoittavat kiinnostusta/tarvetta...
Kouvola

Liikuntaneuvonta - apua liikunnan aloittamiseen!

Kouvolan liikuntapalvelut tarjoaa kuntalaisille avointa ja maksutonta opastusta...
Kouvola

Luistelukouluihin ilmoittautuminen on nyt avattu!

KooKoo Jäätaiturit järjestää yhteistyössä KooKoo Junioreiden kanssa luistelukoulun...
Kouvola

Nyt pääsee hiihtämään!

Anjalan tykkilumilatu avautui la 9.11.19 ja Valkealan ma 11.11.19.
Kouvola

Lapinsalmen silta on avattu retkeilijöiden käyttöön!

Uusi silta on sen verran vankempi ja leveämpi, että se mahdollistaa samanaikaisen...
Kouvola

Säbäsunnuntait Valkealassa!

MLL Valkealan yhdistys järjestää koko perheen liikuntatuokion yhdessä salibandyseura...
Kouvola

Jenkkifutiksen alkeiskurssi marraskuussa!

Amerikkalainen jalkapallo on nopeatempoinen kontaktilaji, josta löytyy...
Kouvola

Syyslomaviikon tapahtumat keräsivät monia satoja kouvolalaisia lapsia liikkumaan!

Liikuntapalvelut kiittää kaikkia osallistuneita ja toivottaa liikunnallista...
Kouvola

Yleisöluisteluvuorot Kouvolan jäähalleissa!

Kouvolan kaupunki tarjoaa asukkaiden käyttöön useita maksuttomia yleisövuoroja....
Kouvola

Palomäen kuntoportaiden avajaiset!

Ti 22.10. klo 17-19 vietetään Palomäen kuntoportaiden avajaisia.
Kouvola

Sulkapallon avoimet ovet!

Sunnuntaina 27.10. klo 14-17.30 Haanojan Haalilla.
Kouvola

Nuorispalveluiden maksuton keilailukerho 12- 17-vuotiaille!

Keskiviikkoisin 2.10. - 11.12. klo 15.45 - 17.00 Kouvolan keilahallissa....
Kouvola

Perhemörriretki la 5.10. klo 14-16!

Myllykosken Latu ry järjestää metsämörriretkiä koko perheelle. Kokoontumispaikkana...
Kouvola

Palomäen hyppyrimäen uudet kuntoportaat ovat käytettävissä!

Portaat ovat nyt valaistusta ja pientä viimeistelyä vailla valmiina, joten...
Kouvola

Kouvolan kaupungin liikunnan tiedotuslehti 2/19!

Liikunnan tiedotuslehdellä nostetaan esille syksyn ajankohtaisia Kouvolan...
Kouvola

Valkealan Kajon maastojuoksucup!

Valkealan Kajo järjestää syksyn aikana kolmen osakilpailun maastojuoksu-cupin....
Kouvola

Tule mukaan liikkumaan Hyvässä Seurassa!

Myllykosken Voimistelu ja Liikunta ry tarjoaa laadukasta liikuntaa kaiken...
Kouvola

Menesty nuuskatta! -kampanja

Menesty nuuskatta! – Kouvolalaiset urheiluseurat yhdessä edistämään nu...
Kouvola

Liikuntakerhotoiminta 2019-2020!

Kouvolan Urheiluakatemia järjestää yhdessä seurojen ja koulujen kanssa...
Kouvola

Maksuton Pikkusudet-koriskoulu 6-9-vuotiaille!

19.8.2019 alkava maksuton Pikkusudet-koriskoulun tarkoituksena on tutustuttaa...
Kouvola

Maksuton Lumon luistelukoulu!

Jokaiseen Lumonin luistelukouluun mukaan mahtuu 50 ensimmäisenä ilmoittautunutta...
Kouvola

Kouvolassa on loistavat mahdollisuudet harrastaa frisbeegolfia!

Kouvolasta löytyy useita eritasoisia frisbeegolf-ratoja. Voit pelata taitotasosi...
Kouvola

ExtremeRun Kouvola la 17.8.2019!

Extremerun on estejuoksutapahtuma kaiken kuntoisille, jotka haluavat liikkua...
Kouvola

Seikkailusunnuntai Repovedellä 18.8.2019!

MLL:n Valkealan yhdistys järjestää kaikille lapsille ja lapsiperheille...
Kouvola

Tule kokeilemaan cheertanssia!

Yli 16-vuotiaiden uusi tanssijoukkue Hypnotic pitää avoimet tanssitreenit...
Kouvola

Tupla Katusähly Kouvolassa su 11.8.2019!

Tapahtuma järjestetään Kauppakeskus Veturin pihalla.
Kouvola

Maksuton PK-lehden puistojumppa!

Ma klo 18.30-19.15, Urheilupuiston nurmikolla (jäähallin luoteispuolella)....
Kouvola

LastenRun la 13.7. AnjalaRunin yhteydessä!

AnjalaRunin yhteydessä la 13.7. järjestetään myös lapsille avoin ja maksuton...
Kouvola

Manski Turnaus pe 12.7.!

Urheilutapahtuma järjestetään Kävelykatu Manskilla.
Kouvola

Kymin Kerho ry

Avoimien ovien päivä la 29.06. klo 10.00-16.00!
Kouvola

Perheliikuntaa Keskuspuistossa!

Maksuttomat perheliikuntatuokiot 3.6.-2.8.2019 aamupäivisin klo 10 ja 11...
Kouvola

Tempputiistai 11.6. klo 10-13 Lyseon liikuntahallilla!

Avoin ja maksuton sisäliikuntatapahtuma alakouluikäisille. Alle 5-v. vanhemman...
Kouvola

Seikkailupäivä to 13.6. klo 10-13 Urheilupuistossa!

Avoin ja maksuton ulkoliikuntatapahtuma alakouluikäisille. Alle 5-v-. vanhemman...
Kouvola

Yleisurheilukisoja Valkealassa!

Valkealan Kajo järjestää 5-15-vuotiaille seurakisoja kesällä 2019.
Kouvola

Tykkimäki-Pesiskoulu kesäkuussa!

Suosittu ja perinteinen Tykkimäki-Pesiskoulu pyörähtää tänä vuonna käyntiin...
Kouvola

Kuntotestausta!

Ti 21.5. klo 16.30-18.30 Urheilukenttä, Valkeala Ke 22.5. klo 16.30-18.30...
Kouvola

Repoveden Mini-Hike 18.-20.6.!

Kouvolan nuorisopalvelut järjestää vaelluksen Repoveden kansallispuistossa...
Kouvola

SykeSata! -tapahtuma keräsi yli 3000:tta osallistujaa!

Kouvolan kaupungin liikuntapalvelut yhteistyökumppaneineen kiittää kaikkia...
Kouvola

Kouvolan kaupungin liikunnan tiedotuslehti 1/19!

Liikunnan tiedotuslehdellä nostetaan esille kevään ja kesän ajankohtaisia...
Kouvola

Leikkipäivä la 11.5. Liikasenmäellä Jaalassa!

Koko perheen ilmaisessa tapahtumassa päästään leikkimään yhdessä Jaalan...
Kouvola

Lasten Lauantai la 11.5. klo 11-14 Kouvolan keskustassa!

Tapahtuma lähtee käyntiin näyttävällä karnevaaliparaatilla läpi keskustan....
Kouvola

Parkouria 7-12-vuotiaille koko kesän ajan!

Tempo järjestää yhteistyössä Kotkan Parkourliikkeen kanssa kerran viikossa...
Kouvola

Tule kokeilemaan Messinkisten kokeilujäälle!

Kokeilujää ke 17.4. klo 17-17.45 Kouvolan jäähallilla. Tämän jälkeen voi...
Kouvola

Koko perhe liikkuu -tapahtumat keväällä 2019!

Valkealan Kajo järjestää sunnuntaisin liikuntaa koko perheelle Valkealassa....
Kouvola

Liikuntavälineet kiertoon!

Lojuuko sinulla tarpeettomia, mutta käyttökuntoisia liikuntavälineitä kotona?...
Kouvola

Hippo-pallokoulu ke klo 17:00 - 18:30 Haanojan Haalilla!

Hippo -pallokoulu on alakoululaisten ryhmä, jossa opitaan lentopallon perusteita...
Kouvola

Laskiaissunnuntaina ja -tiistaina pulkkamäkeen! ❄

Kouvolassa järjestetään laskiaisrieha-tapahtumia sunnuntaina sekä tiistaina....
Kouvola

Täydenkuun snow volley -turnaus la 16.3.2019!

Kouvolan Lentopalloilijat -57 ry järjestää Täydenkuun snow volley -turnauksen...
Kouvola

OTA KOPPI! Kouvot kannustavat työttömiä mukaan koripalloharrastukseen

Kouvot järjestää yhteistyössä Nupit Kaakossa kanssa työttömille mahdollisuuden...
Kouvola

Virtaa palloon -liikuntatapahtuma la 16.2. klo 10-13 Mansikka-ahon liikuntahallilla!

Kymenlaakson Sähkö järjestää yhteistyössä Kouvojen kanssa maksuttoman lapsiperheille...
Kouvola

Tyttöjen FutisStartti ma 11.2. klo 17-18!

Tyttöjen FutsisStartti on 6-8-vuotiaille tytöille suunnattu jalkapallokerho....
Kouvola

Sirkuskoulu Bravuuri järjestää aikuisten alkeiskurssin!

Haluaisitko kokeilla jongleerausta, yksipyöräilyä, akrobatiaa, nuorallakävelyä...
Kouvola

Tervetuloa tutustumaan Aikidoon!

Peruskurssille voi tulla mukaan 29.1 alkaen.
Kouvola

Kymenlaakson Urheilugaala 25.01.2019!

Perjantaina Kymenlaakson Urheilugaalassa palkittiin vuoden 2018 parhaita...
Kouvola

Sukset jalkaan ja hiihtämään!

Suurin osa Kouvolan alueen laduista on hyvässä hiihtokunnossa. Latujen...
Kouvola

Kymenlaakson tyttökiekkokerho alkaa tammikuussa!

Tyttöjen Kiekkokerho alkaa Haminassa, Iitissä, Kotkassa ja Kouvolassa seurojen...
Kouvola

Kouvolasta liikkuvin kunta?

Nyt jännätään, onko Kouvola Suomen liikkuvin kunta. Vastapelureina finaalissa...
Kouvola

Maksuton Salibandykoulu 12.01.2019!

Sudet Salibandy ja E. Kylmälä Oy järjestävät 2006-2014 -syntyneille pojille...
Kouvola

Kouvolan taitoluistelu ry:n HIPPO-luistelukerhot Kuusankoskella ja Valkealassa!

Luistelukerho on suunnattu 4-8-vuotiaille ja se kestää 12 luistelukertaa...
Kouvola

Taitoluistelun Sm-kilpailut 15.-16.12 Lumon Areenalla!

Yksinluistelun, pariluistelun ja jäätanssin SM-kilpailut 2019.
Kouvola

Tempon perinteinen joulujuhla su 16.12.!

Kouvona liikunta- ja voimisteluseura Tempo ry:n joulujuhla su 16.12. klo...
Kouvola

Liikkuvaperhe -tapahtumat su 9.12.!

Liikkuvaperhe -tapahtuma järjestetään su 9.12. klo 12-14 Lyseon liikuntahallilla....
Kouvola

Tonttupolku Latupirtin maastossa su 2.12. klo 14-16.30!

Tule ja koe jouluntunnelma lyhdyin valaistulla tonttupolulla. Paikalla...
Kouvola

Hippo -pallokoulu ke klo 17-18.30!

Hippo -pallokoulu on alakoululaisten ryhmä, jossa opitaan lentopallon perusteita...
Kouvola

Kaakon Suurin Try Out Kouvolassa!

Nyt on erinomainen tilaisuus tutustua jenkkifudikseen tai lippupalloon....
Kouvola

Pesiksen avoimia tutustumisharjoituksia 4-9-vuotiaille lapsille!

KPL ja Puhti järjestävät pesiksen tutustumisharkkoja ympäri Kouvolaa viikolla...
Kouvola

Tule kokeilemaan koskimelontaa su 25.11.

Koskimelontaseura Kohina järjestää Haanojan haalilla su 25.11. ilmaisen...
Kouvola

Liikkuvaperhe -tapahtumat!

Su 4.11. klo 12-14 Lyseon liikuntahallilla. Kolmannen sunnuntain järj....
Kouvola

Susien perhefutis la klo 11-12!

Yhteinen harrastus 2-5 vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen.
Kouvola

Lukkopainin ilmainen kokeilutreeni ke 17.10. klo 18.30-20!

Kaikille vähintään viisitoista vuotta täyttäneille miehille ja naisille...
Kouvola

Liikkuvaperhe -tapahtumat!

Liikkuvaperhe –tapahtumat ovat Kouvolan kaupungin ja kouvolalaisten liikuntaseurojen...
Kouvola

Liikuntakerhokalenteri 2018-2019!

Kouvolan Urheiluakatemia järjestää yhdessä seurojen kanssa liikuntakerhotoimintaa...
Kouvola

Tule tutustumaan koripalloon!

Nyt sinulla on loistava mahdollisuus tulla tutustumaan Kouvojen junioriryhmiin....
Kouvola

Liikkumiskysely 3-6 -vuotiaiden kouvolalaisten lasten vanhemmille!

Vastaa kyselyyn älypuhelimella tai tietokoneella alla olevasta linkistä....
Kouvola

Susien maksuton futistunti Kouvolan keskuspuistossa!

Futistunnit järjestetään su 30.9. klo 11:00 – 12:00.
Kouvola

Tule kokeilemaan roller derbyä!

Kouvolan Roller Derby järjestää tutustumiskerran lajin pariin ke 26.9....
Kouvola

TERVETULOA TUTUSTUMAAN JOUKKUETOIMINTAAN!

Sudet / KPonsi P08 yhteisjoukkue järjestää avoimet harjoitukset 2008 syntyneille...
Kouvola

VALKEALAN TASATYÖNTÖKISA 22.9.2018!

Kansalliset Valkealan tasatyöntökisat hiihdetään Tuohikotissa 22.9.2017...
Kouvola

Kouvolan kaupungin liikunnan tiedotuslehti 2/18 on ilmestynyt!

Kolmatta kertaa kootulla liikuntajulkaisulla nostetaan esille Kouvolan...
Kouvola

Kouvolan ladun Perhemörri –tapahtumat!

Perhemörri-toiminnalla on tavoitteena saada koko perhe kiintymään lähimetsän...
Kouvola

Rajatonta liikettä la 8.9. klo 10-14!

Rajatonta Liikettä on esteetön liikuntatapahtuma, johon kaikki lapset ja...
Kouvola

Maksuton painikoulu alkaa ti 5.9.!

Tule kokeilemaan painimista ti klo 17:30-19 Kuusankosken Urheilutalolle....
Kouvola

Tanssiseura Kouvolan Terpsikerho ry:n maksuttomat kokeilut!

Maksuttomia kokeiluita lapsille Tanssiseura Kouvolan Terpsikerho ry:ltä...
Kouvola

Lasten Liike -liikuntakerho starttaa Indiansin vetämänä Kuusankoskella!

Kuusankosken pesäpallokentälle kokoontuvat maanantaisin 3-4 luokan kerholaiset...
Kouvola

Maksuton Lumon-luistelukoulu!

​Maksuton Lumon-luistelukoulu on tarkoitettu luistelun alkeita opetteleville...
Kouvola

Pikkusudet koriskoulu 20.8. – 23.9.18!

Kouvot järjestää maksuttoman Pikkusudet koriskoulun, jonka tarkoituksena...
Kouvola

Tempo Street Workout ke klo 18-19!

Treenipaikka ja -teema sekä muut treenikertaan liittyvät tiedot ilmoitetaan...
Kouvola

TUPLA KATUSÄHLY 2018 KOUVOLA!

Tupla katusähly turnaus sujui mallikkaasti aurinkoisessa kelissä viime...
Kouvola

TUPLA KATUSÄHLY 2018 KOUVOLA!

Sudet Salibandy ry toimii elokuussa 2018 Katusählyn karsintaturnauksen...
Kouvola

Kouvolan kaupungin ohjatun liikunnan syyskauden avajaisinfot 7.8.2018!

Terveyden edistämisen liikuntapalvelut järjestää syyskauden avajaisinfoja...
Kouvola

Kaupunkipyörät ovat saapuneet!

35 oranssia pyörää odottaa pysäkeillään eri puolilla Kouvolaa. Pyörän saa...
Kouvola

Skeittipuiston avajaiset!

Uuden skeittipuiston viralliset avajaiset sujuivat mallikkaasti helteisessä...
Kouvola

Puistojumppaa Korialla elokuussa!

Kallioniemen puistoalueella elokuussa to 9.8. klo 18-19, ti 14.8. klo...
Kouvola

Puistojumppaa!

LadyLinen ja EasyFitin maksuttomat puistojumpat keskiviikkoisin klo 17.00–17.45...
Kouvola

VIIKKOLIIGA JOKA TIISTAI KESÄ-HEINÄKUUSSA!

Kaikki ovat tervetulleita pelaamaan! Ilmoittautuminen klo 17.30, ottelut...
Kouvola

Tervetuloa kansainväliselle You Will Learn jalkapalloleirille 1.-3.8.2018!

You Will Learn -jalkapalloleiri järjestetään jo kolmannen kerran Lehtomäen...
Kouvola

Tenavaleiri Kouvolassa 8.-13.7.2018.

Pesäpallon valtakunnallinen suurtapahtuma Tenavaleiri tuo Kouvolaan 8.-13.7.2018...
Kouvola

Perheliikuntaa Hampstapuistossa!

Kouvolan Liikunta -ja voimisteluseura Tempo järjestää kesällä 2018 lapsiperheille...
Kouvola

Sudet ja Kouvolan kaupunki kannustavat liikkumaan fillarilla Sudet - Union Plaani matsiin 29.6!

Sudet ja Kouvolan kaupunki tarjoavat ilmaisen sisäänpääsyn kaikille pyörällä...
Kouvola

Kouvolan Pyöräilijöiden junioreiden maastopyöräilyajokoulu!

Kouvolan Pyöräilijät järjestää peruskouluikäisille ja sitä nuoremmille...
Kouvola

Sudet jalkapallo järjestää maksuttoman futistunnin su 17.6!

Maksuton futistunti Kouvolan keskuspuistossa su 17.6. klo 11:00 – 12:0...
Kouvola

Lasten Sporttiperjantait pe 8.6. ja 15.6!

Liikettä, pelejä ja liikunnanriemua!
Kouvola

LIIKUNTA- JA SEIKKAILULEIRI UTISSA 19.-21.6.2018!

Kouvolan Suunnistajat ja Kouvolan varuskunnan urheilijat järjestävät Utissa...
Kouvola

POLKUJUOKSUT 2018 REPOVESI!

Repovesi Trail Run polkujuoksutapahtumasarja Repoveden kansallispuistossa....
Kouvola

UKK-kävelytesti ja cooper!

UKK-kävelytesti mittaa hengitys- ja verenkieroelimistön kuntoa. Testissä...
Kouvola

Maastopyöräily tutuksi -tapahtuma ke 23.5!

Suomen Ladun valtakunnallinen Maastopyöräily tutuksi -tapahtumakiertue...
Kouvola

KÄÄK! MITÄ IHMETTÄ

Kääkki ystävineen kutsuu sinut Elimäelle Kirkkopuistoon ti 15.5 klo 09.30-11.30...
Kouvola

Unelmien liikuntapäivä Koivusaaressa to 10.5!

Koko perheen liikuntapäivässä liikutaan yhdessä erilaisilla toimintarasteilla...
Kouvola

Liikkuvakouvola 1/2018!

Toista kertaa kootulla liikuntajulkaisulla nostetaan esille Kouvolan alueen...
Kouvola

Liikettä kylille - Ilmainen ulkoliikuntatapahtuma aikuisille!

Tule rohkeasti kokeilemaan erilaisia ulkoliikuntavälineitä erilaisille...
Kouvola

Unelmien liikuntapäivä 10.5!

Osallistu Unelmien liikuntapäivään to 10.5 järjestämällä jokin liikuntatapahtuma....
Kouvola

Pesis menee kylille 7.5.-6.7.2018!

Kyläpesiksen ilmoittautuminen on auki – Kaipiainen ja Utti uusina paikkakuntina...
Kouvola

Kouvolan iltarastit!

Katso Kouvolan alueen iltarastien ajankohdat ja lähde suunnistamaan!
Kouvola

Valkealan Kajon yleisurheiluharjoitukset kesä 2018!

Kajon lasten ja nuorten yleisurheiluryhmät starttaavat huhti/toukokuussa....
Kouvola

Kuntokoulu 2018!

Kymenlaakson Liikunta ry järjestää yhteistyössä seurojen kanssa kuntokoulun,...
Kouvola

Ui kesäksi kuntoon keskiviikko -kampanja!

Kesäksi kuntoon keskiviikko -kampanja toteutetaan 1.4.-31.5.2018 välisenä...
Kouvola

Sudet Salibandy käynnistää E07/10 tyttöjen joukkueen!

Harjoittelujakso 09.04-30.05.2018 on kaikille tytöille ilmainen. Uusia...
Kouvola

Sudet pallokerhot!

Sudet tarjoaa 2-12 vuotiaille tytöille ja pojille mahdollisuuden aloittaa...
Kouvola

Perheiden ulkoilupäivä su 18.3 klo 12-15!

Ulkoilupäivä järjestetään Kouvolan Ladun Latupirtillä.
Kouvola

Liikuntakerhokalenteri kevät 2018

Kouvolan Urheiluakatemia järjestää liikuntakerhotoimintaa Kouvolassa....
Kouvola

Naperokerho 2012-2013 syntyneille!

Harjoitukset lauantaisin klo 10.30-12.00 Tornionmäen koululla.
Kouvola

KoLen junioriryhmä ma klo 19-20.15 Haanojan Haalilla!

Lentopalloryhmä 10-15 -vuotiaille. Pelataan ja opitaan lentopallon te...
Kouvola

Wernerin Lumikerho Mielakan Lastenmaassa!

Lumikerhossa kokeillaan eri lajeja useampana päivänä ja se on suunnattu...
Kouvola

Valkealan Kajon Tahtohiihdot la 27.1

Valkealan Kajon Tahtohiihdot hiihdetään Valkealan urheilukeskuksessa lauantaina...
Kouvola

Maksuton Lumon-luistelukoulu!

​Maksuton Lumon-luistelukoulu on tarkoitettu luistelun alkeita opetteleville...
Kouvola

Kääkin luisteluseikkailussa riitti paljon lapsiperheitä!

Kääkin luisteluseikkailua vietettiin ma 15.1 klo 16.30 alkaen Lumon Areenalla....
Kouvola

Kääkin luisteluseikkailu ma 15.1 klo 16.30-18.00 Lumon Areenalla.

Tapahtuma on avoin ja maksuton. Tule sinäkin luistelemaan Kääkin ja KooKoo...
Kouvola

Oikea Äijäfudis la 6.1

Jenkkifudista ensikertalaisille. Uusi joukkue tähtää miesten IV-divisoonaan...
Kouvola

KÄÄK! Kääkin satahaaste onnistui!

Kääkki haastoi itsensä osallistumaan sataan liikuntatapahtumaan vuoden...
Kouvola

Tyttöjen kiekkokerho alkaa tammikuussa!

Kerhotoiminta on 2012 syntyneille ja vanhemmille tytöille tarkoitettua...
Kouvola

Tapaninpäivän Vauhti-\Mairehiihdot 26.12.2017 VALKEALASSA

Tapaninpäivän Vauhti-\Mairehiihdot hiihdetään Valkealan urheilukeskuksessa...
Kouvola

Kouvolan Taitoluistelu ry onnittelee satavuotiasta Suomea!

Satavuotias Suomi -gaala 17.12. klo 16.30-18.00 Lumon Areenalla. Tule ihastelemaan...
Kouvola

Kouvolan Taitoluistelu

Kouvolan Taitoluistelun LUISTELUKERHO on tarkoitettu 3-7 -vuotiaille uusille...
Kouvola

Pikku Intiaanien iltapäiväkerhot!

Liikuntakerhossa on monipuolista liikuntaa, kordinaatiota ja lippupalloa....
Kouvola

Seurafoorumi 2017

Seurafoorumi on Kouvolan kaupungin järjestämä ajankohtaisten liikunta-asioiden...
Kouvola

Ui 100 metriä! kampanja!

Ui 100 metriä! on koululaisille tarkoitettu uintikampanja 100 vuotiaan...
Kouvola

Seurakunnan sählykerhot alakoululaisille!

Tule mukaan joukkueeseen - maaliin, puolustamaan tai hyökkäämään!
Kouvola

Tervetuloa Leijona-kiekkokouluun!

Kookoo Juniorit (Pokli) toivottaa kaikki pienet Leijonat tervetulleiksi...
Kouvola

Yhteistyötä yli kuntarajojen!

Kouvolan ja Kotkan vertaisohjaajien ideapäivää vietettiin perjantaina 29.9...
Kouvola

Liikunnan iloa luonnossa!

Keskiviikkona 27.09 Kääkin metsäretki liikutti niin lapsiperheitä, päiväkotilaisia...
Kouvola

Sudet Salibandy ry uudisti kerhotoiminnan kaudelle 2017-2018!

Sudet Salibandy ry vie ohjatun salibandykerhotoiminnan 1-3 -luokkalaisille...
Kouvola

Utissa järjestetään sadan rastin suunnistus tiistaina 5.9.!

Utissa suunnistetaan tiistaina Suomi 100 -hengessä iltarastien yhteyde...
Kouvola

KoLe -57 ry harrasteryhmät starttaavat!

Kouvolan Lentopalloilijat -57 ry järjestää harrasteryhmiä niin lapsille...
Kouvola

Maksuton painikoulu ti 5.9 alkaen!

Voikkaan Urheilu-Veikot järjestää veloituksetonta painikoulua tytöille...
Kouvola

Lentopallokausi starttaa Korialla ma 4.9!

Korian Ponsi aloittaa lentopallokauden ma 4.9.17! Nyt on mahdollista päästä...
Kouvola

Maksuton salibandykoulu 2.-3.9.2017!

Sudet Salibandy järjestää 2008-2012 syntyneille tytöille ja pojille maksuttoman...
Kouvola

Pikkusudet koriskoulu 14.8.- 7.9.2017!

14.8.-17.9. on Kouvojen järjestämä maksuton Pikkusudet koriskoulu, jonka...
Kouvola

Taituruutta terillä

KOOKOO JÄÄTAITUREISSA voi harrastaa taitoluistelua kilpa- tai harrastetasolla....
Kouvola

Katusähly 2017

Sudet Salibandy ry toimii loppukesästä 2017 Katusählyn karsintaturnauksen...
Kouvola

Liikunnan iloa sirkuksesta!

Tykkimäen Sirkuskoulu, sirkusta lapsille ja nuorille.
Kouvola

Golf on hauska harrastus!

Golf on erinomainen harrastus omasta kunnosta huolehtiville.
Kouvola

Missä polkupyöräsi seikkailee?

Missä polkupyöräsi seikkailee? Jaa lyhyt tarina ja kuva Instagramissa hashtagilla...
Kouvola

KPL liikuttaa kaikenikäisiä

KPL liikuttaa kansallispelin parissa lapsia kesän aikana laajasti ympäri...
Kouvola

Kääkki pääsi KID Action- leirille, kivaa!

Kymenlaakson Liikunta isännöi 5.-9.6.2017 SporttiAction -liikuntaleiriä...
Kouvola

Vauhdin hurmaa!

Kouvolan Formula K-kerho mahdollistaa karting- harrastuksen Kouvolan seudulla...
Kouvola

Liikunnan riemua Lumon Areenalla

Keskiviikkona 24.5. Lumon Areena täyttyi kouvolalaisista 1.-6. luokkalaisista...
Kouvola

Suunnistusta kaikenikäisille

Kouvolan Suunnistajat tarjoaa monipuolisia liikuntamahdollisuuksia vuoden...
Kouvola

Koulujen ruotsalaisviestit juostiin Keskusurheilukentällä

Kouvolan keskisen alueen ruotsalaisviestit juostiin tiistaina 9.5.2017...
Kouvola

Ilmoittaudu mukaan Amazing Kouvola Raceen!

Amazing Kouvola Race on nuorten toiminnallinen kaupunkiseikkailu ympäri...
Kouvola

Kääkin satahaaste!

Kouvolan liikuntamaskotti Dinosaurus Kääkki muistaa 100 vuotiasta Suomea...
Kouvola

Vakiovuorot

Kesä- ja talvikauden vakiovuorojen haku on päättynyt.
Kouvola

Maksuttomat yleisövuorot

Kouvolan kaupunki tarjoaa asukkaiden käyttöön useita maksuttomia yleisövuoroja....