Kävelykokokoushaaste työyhteisöille!

Liikkujan viikkoa vietetään ensi viikolla. Viikon aikana ihmisiä kannustetaan kiinnittämään huomiota omiin, arkisiin liikkumisvalintoihin ja niiden vaikutuksiin ympäristöön, yhteiskuntaan ja terveyteen liittyen.

Heitämmekin työyhteisöille kävelykokoushaasteen. Haasteeseen voi osallistua kommentoimalla liikkuvakouvola fb-sivun päivitystä ryhmän kävelykokouskuvalla (max. 5 hlö/ryhmä) su 29.9. mennessä. Osallistuneiden kesken arvotaan InBody-kehonkoostumusmittaus ja joukkoliikenteen kuukauden kausilippu kaikille ryhmän jäsenille. Lue myös alta vinkit kävelykokoukseen.

Kävelykokouksista vaihtelua kokousrutiineihin

Ovatko kokoukset usein puuduttavaa istumista? Pitäisikö työpäivän aikana liikkua vähän enemmän? Haluatko uusia näkökulmia käsiteltäviin asioihin? Kokeile kävelykokousta! Kouvolan kaupunki haastaa kaikki kokouksia järjestävät tahot ulos kokoushuoneista ja kävelemään!

Kävelykokous on hyvä vaihtoehto perinteiselle kokoustamiselle silloin kun haluat kokousrutiineihin vaihtelua, käsiteltäviin asioihin uusia innovatiivisia näkökulmia, lihaksille liikettä ja koko keholle raitista ilmaa. Kävelykokous ei voi olla koskaan perinteisessä mielessä ”turha”, sillä se antaa aina osallistujilleen vähän lisää terveyttä ja edistää hyvinvointia.

Näillä vinkeillä onnistut!

1. Kävelykokous ei ole kokousurheilua

Kävelykokouksessa ei ole tarkoitus rasittua fyysisesti. Mikäli tämä on tavoitteena, anna tapahtumalle kokonaan toinen nimi, vaikkapa kokousreippailu tai kokoushölkkä. Kävelykokouksen päätarkoituksena on itse kokouksen pitäminen ja käveleminen antaa sille uusia sytykkeitä ja lisämaustetta. Pidä kävelykokouksen vaatimat varusteet maltillisina niin, että pikkukengilläkin voi kävellä helppoa reittiä rauhalliseen tahtiin. Kokouksen pituus on ainakin alusssa syytä asettaa korkeintaan tuntiin. Sopiva vauhti alkuun lienee noin kolmen – neljän kilometrin matka tunnissa.

2. Pidä agenda väljempänä

Kävely on ihmiselle luontaista liikkumista ja on syytä varata kävelykokouksissa käsiteltäville asioille kohtuullisen vapaat raamit. Vältä siis kovin detaljeihin menevää ja etukäteen määrättyä agendaa

3. Kirjaa käsitellyt asiat

Asioiden kirjaaminen jää kävelykokouksessa helposti. Kuten normaalissakin kokouksessa puheenjohtaja pitää huolen, että kokouksessa edetään tavoitteellisesti. Tärkeimmät asiat voidaan pysähtyä kirjaamaan muistiin matkan varrella esim. 15-20 minuutin välein, tiettyjen kävelyetapin jälkeen tai kun asia on käsitelty. Toinen vaihtoehto on tehdä kirjaukset kävelykokouksen päätyttyä, varsinkin jos kävelyreitti on lyhyehkö. Jos teet muistiinpanoja käsin, on napakka kirjoitusalusta kätevä. Muistiinpanot voi myös sanella kännykän muistin. Muista myös, että jJoskus tekee hyvää vain keskustella ja kuunnella

4. Kävelykokouksessakin perinteinen valmistelu on tärkeää

Kävelykokouksestakin saat perinteisessä mielessä turhan, jos et tee riittävää valmistelutyötä. Muista siis tiedottaa kokouksesta hyvissä ajoin, kirkastaa kokouksen tavoite kaikille, lähettää osallistujille kokouskutsu ja esityslista, taustoittaa mahdollisesti päätettäväksi tulevat asiat ja pohtia erilaisia ratkaisuvaihtoehtoja.

5. Valitse kävelykokouksen toteutustapa ja tiedota siitä etukäteen osallistujille

Koko kävelykokouksen idea saattaa olla osallistujille ennestään tuntematon, mutta ennen kaikkea kyseisen kävelykokouksen toteutustapa ja reitti on syytä kertoa etukäteen. Tiedota siis aiheesta hyvissä ajoin, että osallistujat osaavat varautua. Välttämättä mitään kummoisia varusteita ei kävelykokoukseen tarvita, kunhan on ainakin kengät, joilla pystyy kyseisen helpon reitin taittamaan. Edellisenä päivänä on myös vielä hyvä muistuttaa, että ”hei, me kävellään”.

6. Kävelykokoukseen voi osallistua myös etänä

Etäosallistuminen voidaan toteuttaa useallakin tavalla. Yksi vaihtoehto on, että ulkopuoliset osallistujat lähtevät myös tahollaan (yksin tai ryhmissä) kävelylle ja kaikki osallistujat ovat esimerkiksi Googlen Hangouts-sovelluksen kautta matkapuhelimella yhteydessä ja kommunikointi tapahtuu kaikkien osalta headsetin avulla. Tämä kokoustamisen tapa sopinee parhaiten tilanteisiin, joissa jokainen osallistuja on eri paikassa.

Toinen vaihtoehto on, että kukin ryhmä tekee samaan aikaan oman kävelykokouksensa ja eri ryhmien tulokset vedetään kokoontumisten jälkeen yhteen. Tunnin kävelykokouksessa voidaan myös olla yhteydessä toisiin ryhmiin esim. 20 tai 30 minuutin välein, samalla kun on kirjattu oman kokouksen tuloksia.

Liiallinen tekniikan käyttö voi kuitenkin viedä kauas kävelykokouksen ideasta. Kannattaa siis miettiä, millainen toteutustapa toimii parhaiten.

7. Kävelykokous ei katso säätä, mutta käytä pelisilmää

Oikeastaan ei ole sellaista säätilaa, joka estäisi kävelykokouksen. On kuitenkin hyvä pitää tässä suhteessa pelisilmää. Mikäli ihmisten varusteet sattuvat nyt olemaan hiukan sellaiset, etteivät kestä juuri päällä olevaa pitkään jatkuvaa rankkasadetta, ei ole häpeä siirtyä sisätiloihin. Voi olla siis hyvä varmuuden vuoksi varata myös perinteinen työtila kokousta varten – tai sitten lykätä kokousta tuonnemmaksi. Kauniilla säällä on ylipäätään helpompi innostua ja innostaa muita uudesta toimintatavasta kuin marraskuisessa räntäsateessa.

Huomioi myös päivän muu ohjelma. Jos työpäivä on hyvin kiireinen, palatkaa toimistolle ajoissa, jotta kaikki ehtivät orientoitua seuraavaan työtehtäväänsä.

8. Luokaa itse omat kävelykokouksen käytäntönne

Mikä sopii yhdelle, ei aina sovi toiselle. Kävelykokouksessa on keskiössä itse kokous ja liikkumisen suhteen on syytä mennä maltilla. Erilaiset ryhmät voivat kuitenkin olla kuntotasoltaan varsin erilaisia. Mikään ei estä vaihtelemasta reittiä, pidentämästä matkaa, ottamasta intervallielementtejä mukaan, kenties jopa liukumista kokousurheilun puolelle. Samoin asioiden kirjaamiseen ja päätöksentekoon liittyvät käytänteet voivat vaihdella. Asiasta on vielä varsin vähän yleisempää kokemusta, joten tässä asiassa voi hyvin lähteä kokeilemaan erilaisia, omalle ryhmälle parhaiten sopivia käytäntöjä.

9. Muista, että kävelykokous ei ole koskaan turha

Paljon kuulee parjausta turhista kokouksista. Ihmisten aika kuluu hukkaan tehottomissa kokoontumisissa, joilla ei ole tarkoitusta tai päämäärää. Hyvä valmistelu ja riittävä osallistaminen varmistavat kokousten onnistumista. Kävelykokouksissa on kuitenkin se hyvä puoli, että vaikka ne olisivatkin perinteisessä mielessä turhia, niin ne antavat kuitenkin osallistujille terveyttä, uusia näkökulmia ja iloista mieltä.

10. Viidellä toistolla pysyvään toimintaan

Kokeile kävely kokousta viisi kertaa viikon välein, ja päätä sitten, tuleeko uudesta tavasta pysyvä.

Kävelykokouksen numerot:

  • Sopiva ryhmäkoko 2-5 henkeä
  • Sopiva aika: n. 1 tunti
  • Sopiva vauhti: 3-4km/h
  • sopiva etappien määrä 3-6

Vinkit poimittu seuraavista lähteistä ja muokattu:

Visma Blog Finland https://www.visma.fi/blog/9-vinkkia-kavelykokous-onnistuu/

Opintokeskus Sivis https://www.ok-sivis.fi/kokouskaytannot/kokoukset/kavelykokous.html

Jyväskylän ammattikorkeakoulu https://www.jamk.fi/fi/Tietoa-JAMKista/Materiaalit/asiakaslehti-22015/kavelykokous/

Talouselämä –lehti  https://www.talouselama.fi/uutiset/painavatko-ongelmat-tyopaikalla-ratko-niita-kavelemalla-kilometreja-ei-lasketa-eika-menna-kovaa/13af5135-e9e0-3f39-93b7-ea23a7a0f346

Julkaistu 13.09.2019

Kouvola

Kouvolan kaupungin koronavirusohjeistus liikuntapaikoilla

Kouvolan kaupunki noudattaa maan hallituksen linjausta koronaviruksen leviämisen...
Kouvola

Kookoo Jääkarhut!

Kookoo Jääkarhut on soveltavan luistelun ryhmä, joka harjoittelee Kouvolan...
Kouvola

Black Diamond Cheerleaders!

Syyakaudella 2020 BDC: ssä alkaa Soveltavan liikunnan ryhmä GLOW. Ryhmä...
Kouvola

Kouvolan kaupungin liikunnan tiedotuslehti 2020!

Liikuntajulkaisulla nostetaan esille syksyn ajankohtaisia Kouvolan alueen...
Kouvola

Syksyn 2020 Liikkuvakouvola -kalenteri!

Kalenterista löydät tarkemmin tietoja kaupungin liikuntaryhmistä ja li...
Kouvola

Ensikertalaisten maksuton luistelukoulu!

Kookoon Jäätaiturit järjestävät maksuttoman Lumonin luistelukoulun korkeintaan...
Kouvola

Kouvolan luontopolut!

Kouvolasta löytyy jopa 11 luontopolkua. Luontopolkujen lisäksi täällä on...
Kouvola

Kouvolan frisbeegolfradat!

Kouvolasta löytyy useita eritasoisia frisbeegolf-ratoja. Voit pelata taitotasosi...
Kouvola

Nyt kelpaa polskia uimarannoilla!

Kunnan ylläpitämiä uimarantoja on Kouvolassa 12 ja Iitissä 5. Lisäksi Kouvolassa...
Kouvola

Kesäkuussa maksutonta ulkoliikuntaa aikuisille ja ikääntyneille!

Ohjelmassa frisbeegolfia, pyöräilyä ja ulkokuntopiiriä.
Kouvola

Puistojumppa!

Puistossa voi tehdä monipuolisen treenin, kunhan käyttää vähän mielikuvitusta....
Kouvola

Kaupungin liikuntapaikat aukaistaan asteittain

Kouvolassa päästään liikkumaan ja harjoittelemaan ulkoliikuntapaikoilla...
Kouvola

Valkealan Kajon yleisurheiluharjoitukset käynnistyvät 1.6. alkaen!

Tule mukaan kivaan harrastukseen!
Kouvola

Portaisiin treenailemaan!

Porrastreeni on yksi mainio liikuntamuoto.
Kouvola

Maastojuoksu-cup omatoimisesti!

Valkealan Kajo järjestää jo toisen omatoimisen maastojuoksu-cupin 2.-16.5.2020...
Kouvola

Eläimellistä menoa!

Videolla vinkkejä vaikkapa koko perheen yhteiseen liikuntahetkeen.
Kouvola

Kääk, mitkä vinkkikortit!

Kääkin vinkkikortteihin on koottu helposti toteutettavia vinkkejä liikkumisesta,...
Kouvola

Jongleeraus!

Olisiko nyt hyvä sauma opetella jokin uusi taito? Mitäpä, jos se olisi...
Kouvola

Kääkin metsäretki!

Lähiluonto tarjoaa ilmaisen puuhamaan, jossa tekemistä ja liikettä löytyy...
Kouvola

Kouvolan pyöräreitit!

Kouvolan alueella on loistavat mahdollisuudet pyöräilyyn niin hyöty- kuin...
Kouvola

Luontoon liikkumaan!

Kouvolassa on hyvät ja monipuoliset mahdollisuudet liikkua luonnossa.
Kouvola

Vessapaperijumppaa!

Liikkuvakouvola seuraa trendejä, joten tässä oma versiomme suositusta vessapaperijumpasta!...
Kouvola

Liikuntapalveluiden kevätkauden liikuntaryhmät perutaan ja liikuntaneuvonta keskeytetään toistaiseksi!

Koronavirustyöryhmä arvioi maanantaina 16.3.2020 tarvittavia tarkennuksia...
Kouvola

Koronaviruksen seurauksena monien urheiluseurojen toiminta on peruutettu.

Perusteluna on riskiryhmään kuuluvien asiakkaiden turvaaminen koronari...
Kouvola

Sählykerho Valkealassa!

Valkealatalon liikuntasalissa sunnuntaisin klo 11.00–11.45 alakoululaisille....
Kouvola

Liikuntaneuvonta - apua liikunnan aloittamiseen!

Kouvolan liikuntapalvelut tarjoaa kuntalaisille avointa ja maksutonta opastusta...
Kouvola

Nyt pääsee hiihtämään!

Anjalan tykkilumilatu avautui la 9.11.19 ja Valkealan ma 11.11.19.
Kouvola

Lapinsalmen silta on avattu retkeilijöiden käyttöön!

Uusi silta on sen verran vankempi ja leveämpi, että se mahdollistaa samanaikaisen...
Kouvola

Syyslomaviikon tapahtumat keräsivät monia satoja kouvolalaisia lapsia liikkumaan!

Liikuntapalvelut kiittää kaikkia osallistuneita ja toivottaa liikunnallista...
Kouvola

Yleisöluisteluvuorot Kouvolan jäähalleissa!

Kouvolan kaupunki tarjoaa asukkaiden käyttöön useita maksuttomia yleisövuoroja....
Kouvola

Palomäen kuntoportaiden avajaiset!

Ti 22.10. klo 17-19 vietetään Palomäen kuntoportaiden avajaisia.
Kouvola

Sulkapallon avoimet ovet!

Sunnuntaina 27.10. klo 14-17.30 Haanojan Haalilla.
Kouvola

Nuorispalveluiden maksuton keilailukerho 12- 17-vuotiaille!

Keskiviikkoisin 2.10. - 11.12. klo 15.45 - 17.00 Kouvolan keilahallissa....
Kouvola

Perhemörriretki la 5.10. klo 14-16!

Myllykosken Latu ry järjestää metsämörriretkiä koko perheelle. Kokoontumispaikkana...
Kouvola

Palomäen hyppyrimäen uudet kuntoportaat ovat käytettävissä!

Portaat ovat nyt valaistusta ja pientä viimeistelyä vailla valmiina, joten...
Kouvola

Kouvolan kaupungin liikunnan tiedotuslehti 2/19!

Liikunnan tiedotuslehdellä nostetaan esille syksyn ajankohtaisia Kouvolan...
Kouvola

Valkealan Kajon maastojuoksucup!

Valkealan Kajo järjestää syksyn aikana kolmen osakilpailun maastojuoksu-cupin....
Kouvola

Tule mukaan liikkumaan Hyvässä Seurassa!

Myllykosken Voimistelu ja Liikunta ry tarjoaa laadukasta liikuntaa kaiken...
Kouvola

Menesty nuuskatta! -kampanja

Menesty nuuskatta! – Kouvolalaiset urheiluseurat yhdessä edistämään nu...
Kouvola

Liikuntakerhotoiminta 2019-2020!

Kouvolan Urheiluakatemia järjestää yhdessä seurojen ja koulujen kanssa...
Kouvola

Maksuton Pikkusudet-koriskoulu 6-9-vuotiaille!

19.8.2019 alkava maksuton Pikkusudet-koriskoulun tarkoituksena on tutustuttaa...
Kouvola

Maksuton Lumon luistelukoulu!

Jokaiseen Lumonin luistelukouluun mukaan mahtuu 50 ensimmäisenä ilmoittautunutta...
Kouvola

Seikkailusunnuntai Repovedellä 18.8.2019!

MLL:n Valkealan yhdistys järjestää kaikille lapsille ja lapsiperheille...
Kouvola

Tule kokeilemaan cheertanssia!

Yli 16-vuotiaiden uusi tanssijoukkue Hypnotic pitää avoimet tanssitreenit...
Kouvola

Tupla Katusähly Kouvolassa su 11.8.2019!

Tapahtuma järjestetään Kauppakeskus Veturin pihalla.
Kouvola

Maksuton PK-lehden puistojumppa!

Ma klo 18.30-19.15, Urheilupuiston nurmikolla (jäähallin luoteispuolella)....
Kouvola

Manski Turnaus pe 12.7.!

Urheilutapahtuma järjestetään Kävelykatu Manskilla.
Kouvola

Kymin Kerho ry

Avoimien ovien päivä la 29.06. klo 10.00-16.00!
Kouvola

Tempputiistai 11.6. klo 10-13 Lyseon liikuntahallilla!

Avoin ja maksuton sisäliikuntatapahtuma alakouluikäisille. Alle 5-v. vanhemman...
Kouvola

Seikkailupäivä to 13.6. klo 10-13 Urheilupuistossa!

Avoin ja maksuton ulkoliikuntatapahtuma alakouluikäisille. Alle 5-v-. vanhemman...
Kouvola

Kuntotestausta!

Ti 21.5. klo 16.30-18.30 Urheilukenttä, Valkeala Ke 22.5. klo 16.30-18.30...
Kouvola

Repoveden Mini-Hike 18.-20.6.!

Kouvolan nuorisopalvelut järjestää vaelluksen Repoveden kansallispuistossa...
Kouvola

SykeSata! -tapahtuma keräsi yli 3000:tta osallistujaa!

Kouvolan kaupungin liikuntapalvelut yhteistyökumppaneineen kiittää kaikkia...
Kouvola

Kouvolan kaupungin liikunnan tiedotuslehti 1/19!

Liikunnan tiedotuslehdellä nostetaan esille kevään ja kesän ajankohtaisia...
Kouvola

Tule kokeilemaan Messinkisten kokeilujäälle!

Kokeilujää ke 17.4. klo 17-17.45 Kouvolan jäähallilla. Tämän jälkeen voi...
Kouvola

Liikuntavälineet kiertoon!

Lojuuko sinulla tarpeettomia, mutta käyttökuntoisia liikuntavälineitä kotona?...
Kouvola

OTA KOPPI! Kouvot kannustavat työttömiä mukaan koripalloharrastukseen

Kouvot järjestää yhteistyössä Nupit Kaakossa kanssa työttömille mahdollisuuden...
Kouvola

Sirkuskoulu Bravuuri järjestää aikuisten alkeiskurssin!

Haluaisitko kokeilla jongleerausta, yksipyöräilyä, akrobatiaa, nuorallakävelyä...
Kouvola

Tervetuloa tutustumaan Aikidoon!

Peruskurssille voi tulla mukaan 29.1 alkaen.
Kouvola

Kymenlaakson Urheilugaala 25.01.2019!

Perjantaina Kymenlaakson Urheilugaalassa palkittiin vuoden 2018 parhaita...
Kouvola

Kouvolasta liikkuvin kunta?

Nyt jännätään, onko Kouvola Suomen liikkuvin kunta. Vastapelureina finaalissa...
Kouvola

Maksuton Salibandykoulu 12.01.2019!

Sudet Salibandy ja E. Kylmälä Oy järjestävät 2006-2014 -syntyneille pojille...
Kouvola

Taitoluistelun Sm-kilpailut 15.-16.12 Lumon Areenalla!

Yksinluistelun, pariluistelun ja jäätanssin SM-kilpailut 2019.
Kouvola

Tempon perinteinen joulujuhla su 16.12.!

Kouvona liikunta- ja voimisteluseura Tempo ry:n joulujuhla su 16.12. klo...
Kouvola

Liikkuvaperhe -tapahtumat su 9.12.!

Liikkuvaperhe -tapahtuma järjestetään su 9.12. klo 12-14 Lyseon liikuntahallilla....
Kouvola

Tonttupolku Latupirtin maastossa su 2.12. klo 14-16.30!

Tule ja koe jouluntunnelma lyhdyin valaistulla tonttupolulla. Paikalla...
Kouvola

Tule kokeilemaan koskimelontaa su 25.11.

Koskimelontaseura Kohina järjestää Haanojan haalilla su 25.11. ilmaisen...
Kouvola

Liikkuvaperhe -tapahtumat!

Su 4.11. klo 12-14 Lyseon liikuntahallilla. Kolmannen sunnuntain järj....
Kouvola

Susien perhefutis la klo 11-12!

Yhteinen harrastus 2-5 vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen.
Kouvola

Lukkopainin ilmainen kokeilutreeni ke 17.10. klo 18.30-20!

Kaikille vähintään viisitoista vuotta täyttäneille miehille ja naisille...
Kouvola

Liikkuvaperhe -tapahtumat!

Liikkuvaperhe –tapahtumat ovat Kouvolan kaupungin ja kouvolalaisten liikuntaseurojen...
Kouvola

Susien maksuton futistunti Kouvolan keskuspuistossa!

Futistunnit järjestetään su 30.9. klo 11:00 – 12:00.
Kouvola

TERVETULOA TUTUSTUMAAN JOUKKUETOIMINTAAN!

Sudet / KPonsi P08 yhteisjoukkue järjestää avoimet harjoitukset 2008 syntyneille...
Kouvola

Kouvolan kaupungin liikunnan tiedotuslehti 2/18 on ilmestynyt!

Kolmatta kertaa kootulla liikuntajulkaisulla nostetaan esille Kouvolan...
Kouvola

Rajatonta liikettä la 8.9. klo 10-14!

Rajatonta Liikettä on esteetön liikuntatapahtuma, johon kaikki lapset ja...
Kouvola

Maksuton painikoulu alkaa ti 5.9.!

Tule kokeilemaan painimista ti klo 17:30-19 Kuusankosken Urheilutalolle....
Kouvola

Tanssiseura Kouvolan Terpsikerho ry:n maksuttomat kokeilut!

Maksuttomia kokeiluita lapsille Tanssiseura Kouvolan Terpsikerho ry:ltä...
Kouvola

Tempo Street Workout ke klo 18-19!

Treenipaikka ja -teema sekä muut treenikertaan liittyvät tiedot ilmoitetaan...
Kouvola

Skeittipuiston avajaiset!

Uuden skeittipuiston viralliset avajaiset sujuivat mallikkaasti helteisessä...
Kouvola

Puistojumppaa Korialla elokuussa!

Kallioniemen puistoalueella elokuussa to 9.8. klo 18-19, ti 14.8. klo...
Kouvola

Puistojumppaa!

LadyLinen ja EasyFitin maksuttomat puistojumpat keskiviikkoisin klo 17.00–17.45...
Kouvola

Tervetuloa kansainväliselle You Will Learn jalkapalloleirille 1.-3.8.2018!

You Will Learn -jalkapalloleiri järjestetään jo kolmannen kerran Lehtomäen...
Kouvola

Tenavaleiri Kouvolassa 8.-13.7.2018.

Pesäpallon valtakunnallinen suurtapahtuma Tenavaleiri tuo Kouvolaan 8.-13.7.2018...
Kouvola

Sudet ja Kouvolan kaupunki kannustavat liikkumaan fillarilla Sudet - Union Plaani matsiin 29.6!

Sudet ja Kouvolan kaupunki tarjoavat ilmaisen sisäänpääsyn kaikille pyörällä...
Kouvola

Kouvolan Pyöräilijöiden junioreiden maastopyöräilyajokoulu!

Kouvolan Pyöräilijät järjestää peruskouluikäisille ja sitä nuoremmille...
Kouvola

Sudet jalkapallo järjestää maksuttoman futistunnin su 17.6!

Maksuton futistunti Kouvolan keskuspuistossa su 17.6. klo 11:00 – 12:0...
Kouvola

LIIKUNTA- JA SEIKKAILULEIRI UTISSA 19.-21.6.2018!

Kouvolan Suunnistajat ja Kouvolan varuskunnan urheilijat järjestävät Utissa...
Kouvola

Maastopyöräily tutuksi -tapahtuma ke 23.5!

Suomen Ladun valtakunnallinen Maastopyöräily tutuksi -tapahtumakiertue...
Kouvola

KÄÄK! MITÄ IHMETTÄ

Kääkki ystävineen kutsuu sinut Elimäelle Kirkkopuistoon ti 15.5 klo 09.30-11.30...
Kouvola

Liikkuvakouvola 1/2018!

Toista kertaa kootulla liikuntajulkaisulla nostetaan esille Kouvolan alueen...
Kouvola

Liikettä kylille - Ilmainen ulkoliikuntatapahtuma aikuisille!

Tule rohkeasti kokeilemaan erilaisia ulkoliikuntavälineitä erilaisille...
Kouvola

Pesis menee kylille 7.5.-6.7.2018!

Kyläpesiksen ilmoittautuminen on auki – Kaipiainen ja Utti uusina paikkakuntina...
Kouvola

Kouvolan iltarastit!

Katso Kouvolan alueen iltarastien ajankohdat ja lähde suunnistamaan!
Kouvola

Sudet Salibandy käynnistää E07/10 tyttöjen joukkueen!

Harjoittelujakso 09.04-30.05.2018 on kaikille tytöille ilmainen. Uusia...
Kouvola

Sudet pallokerhot!

Sudet tarjoaa 2-12 vuotiaille tytöille ja pojille mahdollisuuden aloittaa...
Kouvola

Perheiden ulkoilupäivä su 18.3 klo 12-15!

Ulkoilupäivä järjestetään Kouvolan Ladun Latupirtillä.
Kouvola

Naperokerho 2012-2013 syntyneille!

Harjoitukset lauantaisin klo 10.30-12.00 Tornionmäen koululla.
Kouvola

Kääkin luisteluseikkailussa riitti paljon lapsiperheitä!

Kääkin luisteluseikkailua vietettiin ma 15.1 klo 16.30 alkaen Lumon Areenalla....
Kouvola

Oikea Äijäfudis la 6.1

Jenkkifudista ensikertalaisille. Uusi joukkue tähtää miesten IV-divisoonaan...
Kouvola

KÄÄK! Kääkin satahaaste onnistui!

Kääkki haastoi itsensä osallistumaan sataan liikuntatapahtumaan vuoden...
Kouvola

Kouvolan Taitoluistelu ry onnittelee satavuotiasta Suomea!

Satavuotias Suomi -gaala 17.12. klo 16.30-18.00 Lumon Areenalla. Tule ihastelemaan...
Kouvola

Kouvolan Taitoluistelu

Kouvolan Taitoluistelun LUISTELUKERHO on tarkoitettu 3-7 -vuotiaille uusille...
Kouvola

Pikku Intiaanien iltapäiväkerhot!

Liikuntakerhossa on monipuolista liikuntaa, kordinaatiota ja lippupalloa....
Kouvola

Seurafoorumi 2017

Seurafoorumi on Kouvolan kaupungin järjestämä ajankohtaisten liikunta-asioiden...
Kouvola

Seurakunnan sählykerhot alakoululaisille!

Tule mukaan joukkueeseen - maaliin, puolustamaan tai hyökkäämään!
Kouvola

Yhteistyötä yli kuntarajojen!

Kouvolan ja Kotkan vertaisohjaajien ideapäivää vietettiin perjantaina 29.9...
Kouvola

Maksuton painikoulu ti 5.9 alkaen!

Voikkaan Urheilu-Veikot järjestää veloituksetonta painikoulua tytöille...
Kouvola

Maksuton salibandykoulu 2.-3.9.2017!

Sudet Salibandy järjestää 2008-2012 syntyneille tytöille ja pojille maksuttoman...
Kouvola

Taituruutta terillä

KOOKOO JÄÄTAITUREISSA voi harrastaa taitoluistelua kilpa- tai harrastetasolla....
Kouvola

Liikunnan iloa sirkuksesta!

Tykkimäen Sirkuskoulu, sirkusta lapsille ja nuorille.
Kouvola

Missä polkupyöräsi seikkailee?

Missä polkupyöräsi seikkailee? Jaa lyhyt tarina ja kuva Instagramissa hashtagilla...
Kouvola

KPL liikuttaa kaikenikäisiä

KPL liikuttaa kansallispelin parissa lapsia kesän aikana laajasti ympäri...
Kouvola

Kääkki pääsi KID Action- leirille, kivaa!

Kymenlaakson Liikunta isännöi 5.-9.6.2017 SporttiAction -liikuntaleiriä...
Kouvola

Liikunnan riemua Lumon Areenalla

Keskiviikkona 24.5. Lumon Areena täyttyi kouvolalaisista 1.-6. luokkalaisista...
Kouvola

Suunnistusta kaikenikäisille

Kouvolan Suunnistajat tarjoaa monipuolisia liikuntamahdollisuuksia vuoden...
Kouvola

Kääkin satahaaste!

Kouvolan liikuntamaskotti Dinosaurus Kääkki muistaa 100 vuotiasta Suomea...
Kouvola

Maksuttomat yleisövuorot

Kouvolan kaupunki tarjoaa asukkaiden käyttöön useita maksuttomia yleisövuoroja....