AIKUISTEN YLEISURHEILURYHMÄ 2018

Valkealan Kajo järjestää kesällä 2018 myös aikuisille suunnatun yleisurheiluryhmän. Ryhmä on suunnattu täysi-ikäisille ja jonkinlaista pohjakuntoa omaaville aikuisille. Urheilukoulu alkaa kesäkuun alussa jatkuen kesäkuun ja sitten taas elokuun alusta syyskuun alkupuolelle. Viime vuonna ryhmän ikähaitari oli alle 30-vuotiaista 50+ ikäisiin.

Katso tarkemmat tiedot ja harjoituksien ajankohdat: TÄÄLTÄ

Kuntokoulu 2018!

Kymenlaakson Liikunta ry järjestää yhteistyössä seurojen kanssa kuntokoulun, jossa pääsee tutustumaan erilaisiin kestävyystyyppisiin liikuntalajeihin ja samalla kohottamaan kuntoa.

Kuntokoulu on tarkoitettu aikuisikäisille, mutta muuten kouluun voi osallistua kuka tahansa sukupuoleen ja kuntotasoon katsomatta. Myöskään mitään lajitietämystä/-osaamista ei tarvitse etukäteen olla. Harjoituskerrat ohjataan matalankynnyksen periaatteella eli tutustuen lajiin ja kaikki osallistujat huomioon ottaen. Yksittäisen harjoituskerran maksu on 20e/kerta.

Katso kuntokoulun ohjelma sekä ilmoittaudu mukaan: TÄSTÄ

OMAT POLUT - Hyvinvointia lähiliikunnalla!

Tempon Omat polut -hanke passiivisille ja vähän liikkuville työikäisille yhteistyössä KKI -ohjelman kanssa
Tavoitteemme on antaa kokemus liikkumisesta mielekkäästi ja pakottamatta, ja samalla herätellä osallistuja havainnoimaan ympäristöään uusin silmin. Liikkuminen ja kuntoilu Kouvolan keskusta-alueen luontopoluilla ja muilla reiteillä on helppoa ja mukavaa ohjaajan ja muiden tsemppareiden kanssa. Teemme yhteistyötä paikallisten terveysliikuntaa tarjoavien yhdistysten kanssa jotka mahdollistavat myös erilaisia lajikokeiluja kuten polkulenkkeilyä ja suunnistusta. Mukaasi et tarvitse muuta kuin kokeilevan mielen ja asianmukaiset vaatteet. Peruskuntoa ei tarvita, vaan nyt sitä lähdetään vasta luomaan.

Olet tervetullut mukaan joukkoon jos olet:
– Työssä käyvä/ työikäinen/ äitiyslomalainen/ kuntoutuja
– Iältäsi 25-55 vuotias
– Valmis sitoutumaan ohjattuun ja omatoimiseen liikkumiseen touko-syyskuun ajaksi
kaksi kertaa viikossa.

Hinta koko ajalta on vain 10 euroa.

Aloitus torstaina 17.5.2018 klo 17 Tempon toimistolla, jolloin tutustumme ja käymme läpi tulevaa ohjelmaa. Tervetuloa mukaan!

Lisätiedot ja ilmoittautumiset Tempon toimisto / Janika
toimisto@liikuntaseuratempo.fi
Puh: 0405018279

Lisätietoja: TÄÄLTÄ