Lasten Wernerikurssit

LumiWerneri

On oikea kurssi aloittelevalle laskijalle. Kokemusta ei tarvitse olla talviurheilulajeista! Tällä kurssilla tutustutaan alppihiihtovälineisiin, hissien käyttöön ja hiihtokeskuksen toimintaan. Rinteessä liikkuminen ja rinneturvallisuus ovat keskeisiä oppimistavoitteita kääntämisen ja vauhdin hallinnan lisäksi.
Viihtyminen, ulkoilu, hauskanpito ja leikki ovat opetustapamme ydintä. Samalla ryhmätaidot karttuvat ja lapsi saa uusia ystäviä!
Suosittelemme kurssia 6-vuotiaasta aina 12 ikävuoteen asti.  4-6 vuotiaille suosittelemme Wernerin Lumikerhoa. Ikä ei ole kuitenkaan este LumiWernerin hiihtokurssille, mikäli vanhemmat arvioivat lapsen taitojen riittävän osallistumiseen.

 

VauhtiWerneri

Jatkokurssi taitotason vakiintuessa. Nimensä mukaisesti Werneri valmentaa vauhdikkaampaan laskemiseen ja itseluottamuksen kasvattamiseen.
Kurssilla harjoitellaan jo haastavammissa rinteissä turvallisuutta unohtamatta. Sovellamme myös oppejamme mm. pienissä hyppyreissä, sekä leikkien teemalla.

 

Wernerin Lumilauta

Tämä kurssi on suunnattu perheen pienemmille lumilautailusta kiinnostuneille laskijoille.
Talvilajien kokemusta ei vaadita kurssille. Tällä kurssilla paneudutaan lumilautailuvälineisiin, hissien käyttöön ja hiihtokeskuksen toimintaan. Rinteessä liikkuminen lumilaudalla ja rinnesäännöt ovat keskeisiä oppimistavoitteita vauhdin hallinnan ja alkeiskäännösten lisäksi.
Viihtyminen, ulkoilu, hauskanpito ja leikki ovat opetustapamme ydintä. Samalla ryhmätaidot karttuvat ja lapsi saa uusia ystäviä!
Suosittelemme kurssia 6-vuotiaasta aina 12 ikävuoteen asti. 4-6 vuotiaille suosittelemme Wernerin Lumikerhoa. Ikä ei ole kuitenkaan este LautaWernerin kurssille, mikäli vanhemmat arvioivat lapsen taitojen riittävän osallistumiseen.