Keskilaakso Rastit

Keskilaakso Rasteja järjestävät Kouvolan Suunnistajat ry ja Inkeroisten Terho ry yhteistyössä Keskilaakso-lehden kanssa eteläisessä Kouvolassa. Tapahtumat ovat yleensä keskiviikkoisin ja ne ovat avoimia kaikille. Aikuisten karttamaksu 6 €. Tarkempi kalenteri, ohjeet, paikat hinnat yms. tiedot iltrastikalenterista sivulta:

http://iltarastit.kouvolansuunnistajat.fi/

Kouvolan Sanomien iltarastit

Kouvolan Sanomien iltarasteja järjestävät Kouvolan Suunnistajat ry ja Iitin Pyrintö ry yhteistyössä Kouvolan Sanomien kanssa Kouvolassa ja Iitissä. Tapahtumat ovat yleensä tiistaisin ja torstaisin ja ne ovat avoimia kaikille. Aikuisten karttamaksu 6 €. Tarkempi kalenteri, ohjeet, paikat, hinnat yms. tiedot iltrastikalenterista sivulta:

http://iltarastit.kouvolansuunnistajat.fi/

Kouvolan Indians - kokeile lippupalloa!

Seuraava kurssi naisille järjestetään 15.2.-14.3.

Indians Ladies järjestää uusille harrastajille amerikkalaisen jalkapallon alkeiskurssin. Kurssilaiset eivät tarvitse aikaisempaa lajikokemusta. Indiansin kokeneet ja innostavat valmentajat opastavat sinut lajin saloihin. Alkeiskurssin jälkeen siirtyminen Indiansin naisten joukkueeseen onnistuu helposti.

Alkeiskurssin hinta on 40€ (sisältää Indians T-paidan ja kuusi ohjattua lajiharjoitusta, lajinomaiset juoksuharjoitukset perjantaisin ja ohjatun voimaharjoittelun tiistaisin ja torstaisin), ja se maksetaan ensimmäisissä harjoituksissa (käteinen tai kortti). Ilmoittautumiset 14.2.2018 mennessä sähköpostiin naiset@kouvolaindians.com. Lisätietoja Maija Laukkanen 044 3471053

Kouvojen Isosusi koriskoulut

Isosusi Koriskoulu (naiset) jatkaa Pikkususien jalanjäljissä. Isosusi Koriskoulussa pääsee tutustumaan koripalloharrastukseen kerran viikossa.
Harjoituksissa ensin harjoitellaan ja sitten päästään pelaamalla näyttämään taitoja. Ennakkotaitoja ei tarvitse olla, vain sen verran rohkeutta, että uskaltautuu mukaan!

Isosusi Koriskouluun voit käydä tutusmassa kaksi kertaa ilmaiseksi.

Lisätietoja: TÄÄLTÄ

Isosusi Koriskoulu (miehet) jatkavat toimintaansa Pikkususien jalanjäljissä. Isosusi Koriskoulussa pääsee tutustumaan koripalloharrastukseen kerran viikossa.
Harjoituksissa ensin harjoitellaan ja sitten päästään pelaamalla näyttämään taitoja. Ennakkotaitoja ei tarvitse olla, vain sen verran rohkeutta, että uskaltautuu mukaan!

Isosusi Koriskouluun voit käydä tutustumassa kaksi kertaa ilmaiseksi.

 

Lisätietoja: TÄÄLTÄ

TERVETULOA MUKAAN!

Kuntokoris (miehet)

Kuntokoriksen tarkoituksena on tutustua koripallon perustekniikoihin ja sääntöihin sekä kuntoilla koripalloa pelaten. Suunnattu lähinnä vähemmän koripalloa pelanneille. Nautitaan koripalloilun riemusta hyvässä porukassa!

Yhteyshenkilöt:
Jaakko Kujansuu
0400 – 766 789
jaakko.kujansuu(at)transpeltola.fi

Harjoitusvuoro:
Keskiviikkoisin klo 18:00-19:30
Sunnuntaisin klo 20:00-21:30
Paikka: KSAO liikuntasali, Utinkatu 44-48
 

Lisätietoja: TÄÄLTÄ

Kouvot V

Kouvot V pelailee korista hyvässä hengessä ja leppoisassa meiningissä kerran viikossa. Porukka on pelaajille, joilla on jo ennestään hieman kokemusta koripallon harrastamisesta. Ei osallistu sarjatoimintaan.

Yhteyshenkilöt:
040 – 501 6939
jonni.soini(at)kouvot.fi

Harjoitusvuoro:
Tiistaisin klo 20:00-21:30
Paikka: KSAO liikuntasali, Utinkatu 44-48

Lisätietoja: TÄÄLTÄ

Kouvolan Lentopallo -57 ry harrasteryhmät!

Kaikille avoimet aikuisten harrasteryhmät:
Aikuisten harrasteryhmiin ovat kaikki peli-intoiset tervetulleita, tasoja riittää SM-turnauksiin
valmistautuvista ryhmistä vain harrastuksekseen pelaaviin.

Ryhmien harjoitusvuorot:

Naiset
 • Haanojan Haalilla tiistaisin 18-19.30 ja keskiviikkoisin klo 18.30-20.00
Miehet
 • Urheilupuiston koululla tiistaisin klo 17.30-21 (M3) ja torstaisin klo 20-21.30 (M4)
 • Haanojan Haalilla tiistaisin klo 18-19.30 (M35) ja tiistaisin klo 18-19.30 (M5/seniorit)

Aikuisten harrastusryhmistä keräämme maksun, joka kattaa salivuokran kaupungille sekä taloushallintokulut. Myös KoLen jäsenmaksu (20 euroa vuodelta 2018) tulee olla maksettu. Laskutus ryhmien käynnistymisen jälkeen koko syyskaudelta. Ryhmien yhteyshenkilöt keräävät osallistujatiedot laskutusta varten.

Listätietoja: TÄÄLTÄ

Valkealan Kajon lentopallon harrasteryhmät!

Kajon kaikkiin harrasteryhmiin mahtuu vielä pelailijoita. Lähtekää rohkeasti kokeilemaan!

VUOROT TIISTAISIN 19.00-21.00 Valkealatalolla

NAISTEN HARRASTE:
Ryhmä pelaillaan rennolla otteella ja hyvällä meiningillä. Sopii kaikenikäisille naisille, niin aloitteleville, vuosien jälkeen jatkaville tai innokkaille uuteen lajiin tutustuville palloilijoille! Aktiivisimmat pelailijat ovat koonneet joukkueet myös Viking Cup harrasteturnauksiin ja Lentopalloliiton veteraanisarjoihin.


HARRASTEMIEHET:
Harrasteryhmä kaiken ikäisille miehille, jossa pelit pelataan pilke silmäkulmassa mutta tosissaan, niin kuin kuuluukin.

Valkealan Kajon lentopallon harrasteryhmät

Kouvolan Sulkapalloseura

Kouvolan Sulkapalloseuran tarkoituksena on edistää ja tarjota mahdollisuus sulkapallon harrastamiseen seuran toiminta-alueella. Katso tarkemmat tiedot harjoitusvuoroista kouvolansulkapalloseura.sporttisaitti.com ja liity mukaan toimintaan!

Kouvola Roller Derby

Roller derby on rullaluistimilla pelattava täyskontaktilaji, jossa kaksi joukkuetta luistelee ovaalinmuotoista, tasaiselle alustalle merkittyä rataa vastapäivään. Radalla on kerrallaan viisi pelaajaa per joukkue. Kummassakin joukkueessa on pisteidentekijä, jammeri, jonka erottaa kypärän päälle vedettävästä tähtipiposta. Jammeri tekee pisteitä ohittamalla radalla vastajoukkueen pelaajia. Muut pelaajat, blokkerit, sekä estävät vastapuolen jammeria etenemästä että auttavat omaa jammeriaan pääsemään läpi. Ottelu koostuu kahdesta 30 minuutin erästä, jotka jakautuvat maksimissaan kahden minuutin jameihin. Jamien välillä joukkueet voivat vaihtaa pelaajia radalle.

 

Tarkemmat tiedot: kouvolarollerderby.com

Perhetaekwondo

Mitä on perhetaekwondo?

Perhetaekwondossa aikuinen tekee harjoitteita mukanaan olevan 6-12 -vuotiaan lapsen kanssa. Molemmat pääsevät kokeilemaan erilaisia liikkumatapoja, potkuja, lyöntejä, torjuntoja ja kaikkea muuta. Harjoitteluohjelma on suunniteltu ottamaan huomioon lapsen ja aikuisen erilaiset tarpeet.  Varusteiksi riittää alussa verkkarit ja t-paita. Kenkiä ei tarvita.

Lisätietoja: TÄÄLTÄ

Sirkuskoulu Bravuuri

Sirkuskoulu Bravuuri järjestää monipuolisesti kaikenikäisille sirkuskouluryhmiä. Tutustu Sirkuskoulu Bravuurin toimintaan paremmin ja ilmoittaudu mukaan.

Sudet Salibandey - kuntosählyä aikuisille

Kuntosähly on tarkoitettu kivaksi ja helpoksi tavaksi aloittaa liikunnallinen harrastus ja/tai jatkaa salibandyharrastusta ilman joukkuetoiminnan vaatimuksia. Susien kuntosählyssä pelaillaan aina hymy huulessa. Sudet Salibandy järjestää taas talvikaudelle 2018-2018 kuntosählyryhmät naisille ja miehille KSAO:n liikuntahallissa (Utinkatu 44, 45200 Kouvola).

Naisten ryhmät ja vuorovaihtoehdot:

 • kuntosähly 1 x vko torstai klo 19.30-20.30
 • kuntosähly 1 x vko sunnuntain klo 16.00-17.30
 • kuntosähly 2 x vko torstai ja sunnuntaina

Miesten ryhmät ja vuorovaihtoehdot:

 • kuntosähly 1 x vko torstaina klo 20.30-21.30
 • kuntosähly 1 x vko sunnuntain klo 17.30-19.00
 • kuntosähly 2 x vko torstaina ja sunnuntaina

HUOM! Ryhmien alaikäraja on 16 vuotta! Ryhmäkoko max. 24 pelaajaa eli nopeat syövät hitaat!

Mitä osallistuminen vaatii?

 • Sisäliikuntavarustus
 • Maila (oikea pituus: navasta ylöspäin noin 10cm)
 • Suojalasit ovat suositeltavat
 • Sisäpelikengät
 • Juomapullo

Maksut:

90€/syyskausi 2018 02.09.2018-30.12.2018 kerran viikossa osallistuvilta
150€/syyskausi 2018 02.09.2018-30.12.2018 kaksi kertaa viikossa osallistuvilta
90€/Kevätkausi 2019 02.01.2019-28.04.2019 kerran viikossa osallistuvilta.
150€/kevätkausi 2019 02.01.2019-28.04.2018 2 kertaa viikossa osallistuvilta.
Lisätietoja: TÄÄLTÄ