Kesäliikuntaa 2018

TUPLA KATUSÄHLY 2018 KOUVOLA
Sudet Salibandy ry toimii elokuussa 2018 Katusählyn karsintaturnauksen järjestäjänä viidennen kerran. Kiertue saapuu urheilukaupunki Kouvolaan Susien isännöitäväksi 11.8.2018. Tapahtumapaikkana toimii Kauppakeskus Veturin parkkialue. Kauppakeskus Veturi tarjoaa tapahtumalle loistavat puitteet monipuolisine palveluineen. Turnauspäivänä pelaajien, taustajoukkojen ja katsojien viihtyvyydestä huolehtii rautaisella ammattitaidolla monipuolinen ohjelmatoimisto Junski.fi . Kasaa kaverit yhteen ja ilmoita joukkueesi mukaan turnaukseen!

Ilmoittautuminen ja lisätietoja: TÄÄLTÄ

Osallistumismaksu: 35€/nuorten sarjat ja 70€/aikuisten sarjat

Tervetuloa!

KOUVOLAN ILTARASTIT
Kuntosuunnistusta Kouvolan alueella. Suunnistustapahtumat kaikille ja kaiken ikäisille avoimia. Tapahtumat yleensä tiistaisin ja keskiviikkoisin. Lähtöaika 16:30 - 18:30. Karttamaksu aikuiset 6€. Katso tapahtumapaikat, opastus, hinnat, radat yms.TÄÄLTÄ

AIKUISTEN YLEISURHEILURYHMÄ 2018
Valkealan Kajo järjestää kesällä 2018 myös aikuisille suunnatun yleisurheiluryhmän. Ryhmä on suunnattu täysi-ikäisille ja jonkinlaista pohjakuntoa omaaville aikuisille. Urheilukoulu alkaa kesäkuun alussa jatkuen kesäkuun ja sitten taas elokuun alusta syyskuun alkupuolelle. Viime vuonna ryhmän ikähaitari oli alle 30-vuotiaista 50+ ikäisiin.

Katso tarkemmat tiedot ja harjoituksien ajankohdat: TÄÄLTÄ

VIIKKOLIIGA JOKA TIISTAI KESÄ-HEINÄKUUSSA!
Kaikki ovat tervetulleita pelaamaan! Ilmoittautuminen klo 17.30, ottelut alkavat klo 18.

Neljän henkilön lohkoissa pelataan kaikkien kanssa kaikkia vastaan – eli omaa paria ei tarvita. Lohkot jaetaan pelaajien tason mukaan, joten peleistä pitäisi tulla tasaisia. Pisteitä lasketaan ja parhaat pelaajat nousevat rankingissa ylös seuraavan lohkoon. Mukaan voi tulla koko kesäksi tai vain yhdeksi illaksi. Kausimaksu on 20 euroa, kertamaksu 5 euroa. Palkintoja on luvassa ainakin koko kesän parhaille.

Tervetuloa niin pelaajat kuin katselijat, rannalla on hyvät katsomot, välillä voi virkistäytyä viereisellä uimarannalla.

Lisätietoja:TÄÄLTÄ