Pikkuhelmien muodostelmaluistelukoulu!

KooKoo Jäätaiturieiden muodostelmaluistelukoulu Pikkuhelmet starttasi 30.8. ensimmäisen kerran. Kaikki saavat tulla kokeilemaan maksutta kaksi ensimmäistä kertaa!

Pikkuhelmet on muodostelmaluistelukoulu, joka on tarkoitettu noin 5-11 vuotiaille muodostelmaluistelusta kiinnostuneille. Pikkuhelmiin voi tulla mukaan milloin tahansa kauden aikana. Ryhmään ei ole mitään erityisvaatimuksia, perusluistelutaito ja innostus riittävät!

Lisätietoja: TÄÄLTÄ

Taituruutta terillä!

KOOKOO JÄÄTAITUREISSA voi harrastaa taitoluistelua kilpa- tai harrastetasolla. Lajeina ovat yksinluistelu, muodostelmaluistelu ja soveltava luistelu.

KooKoo Jäätaiturit liikuttavat satoja kouvolalaislapsia luistelukouluista alkaen. Valmennuksesta vastaavat ammattitaitoiset, päätoimiset valmentajat. Tavoitteena on tarjota harrastus, jossa yhdistyvät urheilu ja taide. KKJT järjestää myös kansallisen tason ja SM- tason taitoluistelukilpailuita sekä taitoluistelunäytöksiä Kouvolassa.

Maksuton Lumon- luistelukoulu järjestetään luistelun alkeita opetteleville lapsille. Luistelukoulun ilmoittautuminen alkaa 7.8.2017 klo 12. Luistelukoulut alkavat viikolla 36. Ilmoittautumiset täällä.

Lisätietoja: TÄÄLTÄ