KESÄLIIKUNTA 2018

Heinäkuu

Uuden skeittipuiston avajaiset ke 18.7
Kouvolan Urheilupuistoon avataan uusi skeittipuisto. Kouvolan skeittipuisto on uusin nuorille suunnattu liikuntapaikka, jonka virallisia avajaisia vietetään 18.7. kello 12 alkaen.

Kaupunginhallituksen jäsen Kaisa Spies avaa virallisesti skeittipuiston klo 12, jonka jälkeen ohjelmassa on rentoa menoa hyvän musiikin tahdittamana. Luvassa on myös huippuskeittausta, kun lajin parhaimmisto kisaa iltapäivällä. Loppupäivän skeittipuisto on yleisön käytössä klo 22 asti.Tilaisuus ja tapahtuma-alue ovat päihteettömiä.

Tervetuloa testaamaan uutta skeittiparkkia!

Perheliikuntaa Hampstapuistossa

Kouvolan Liikunta -ja voimisteluseura Tempo järjestää kesällä 2018 lapsiperheille suunnattuja perheliikuntatuokioita Kouvolan Keskuspuistossa. Kohderyhmänä ovat 1-6 –vuotiaat lapset ja heidän kanssaan puistossa vierailevat aikuiset. Tuokiot järjestetään ajalla 4.6.-10.8.2018, 5 krt/vko (ma-pe) klo 9.00, 10.00 ja 11.00. Tuokiot ovat kaikille avoimia ja maksuttomia.

You Will Learn jalkapalloleiri

Tervetuloa kansainväliselle You Will Learn jalkapalloleirille Kouvolan Lehtomäkeen 1.-3.8.2018!

You Will Learn -jalkapalloleiri järjestetään jo kolmannen kerran Lehtomäen kentällä Kouvolassa. Leirin vetäjinä toimii tuttuun tapaan Liverpoolin U14-U15 koulupoikien valmentajat Paul Deakin ja Scott Davidson.

Videoita:TÄÄLTÄ

Lue lisää ja ilmoittaudu viimeistään 16.7. mennessä osoitteessa:sudetjalkapallo.fi/youwilllearn/

 

Hippo kesäuimakoulut!

Kesän 2018 Hippo uimakouluihin ilmoittautuminen on auki.

Tarkemmat tiedot ryhmistä sekä ilmoittautuminen: TÄÄLTÄ

Lisätietoa uimakouluista Suvi Virtanen 040-5162154

Kymli kokosi seurojen kesäleiri ja muut kesän harrastustoiminnat yhteen listaan. Listan löydät TÄÄLTÄ