Kouvojen järjestämää harrastustoimintaa perheen pienimmille!

Taaperokerho sunnuntaisin klo 10:00 - 11:00 Tornionmäen koulun liikuntasalissa.

Taaperokerho (2014-2016 syntyneet) on liikuntakerho, joka on suunnattu lähinnä 1-3 -vuotiaille lapsille ja heidän perheilleen. Taaperokerhossa leikitään ja liikutaan vapaasti lapsen omien vanhempien johdolla. Tervetuloa juoksemaan, kiipeilemään, pomppimaan, roikkumaan ja tapaamaan muita perheitä!
Kaikille Taaperokerholaisille hankitaan Koripalloliiton Koriskerholisenssi, joka sisältää myös vakuutuksen.

Tervetuloa mukaan kaikki uudet ja aikaisemmin mukana olleet lapset ja vanhemmat! Saa tulla kokeilemaan ja tunnustelemaan ryhmään mukaan. Kaksi tutustumiskertaa on ilmaisia.

Haluatteko liittyä joukkoon? Voitte mennä suoraan paikan päälle tai ilmoittautua tästä

Kausimaksu: Syksy 40€ ja jäsenmaksu 20€. Maksut sisältävät osallistumisen lisäksi seuratuotteen, seurakortin ja koriskoululisenssin. Koriskoululisenssiin sisältyy vakuutus.
Lisenssin hankinta edellyttää ilmoittautumista nettisivujen kautta ja henkilötunnuksen ilmoittamista.

Yhteyshenkilöt:
Olli Laitinen puh. 050-3227755, email olli.laitinen@ksoy.fi
 

Naperokerho lauantaisin klo 10.30-12.00 Tornionmäen koululla.

Kouvojen Naperokerho on tarkoitettu lähinnä vuosina 2012-2013 -syntyneille lapsille. Naperokerhossa lapset tutustuvat pallopelien ja koripallon maailmaan ohjaajien johdolla kerran viikossa. Harjoituksissa opetellaan myös hallitsemaan omaa kehoa, sosiaalista yhdessäoloa sekä koetaan hienoja onnistumisen tunteita. Vanhemmat saavat halutessaan seurata harjoituksia.

Tervetuloa mukaan kaikki uudet ja aikaisemmin mukana olleet lapset ja vanhemmat! Saa tulla kokeilemaan ja tunnustelemaan ryhmään mukaan. Kaksi tutustumiskertaa on ilmaisia.

Varusteiksi Naperokerhoon tarvitset sisäliikuntavarusteet (shortsi ja t-paita), sisäpelikengät (tai vastaavat) ja juomapullon (vettä). Pallon ja muut välineet saa käyttöön harjoituksissa.

Haluatko liittyä joukkoon?  Voit tulla suoraan paikan päälle tai ilmoittautua tästä

Kausimaksu: Syksy 65€ ja jäsenmaksu 20€. Maksut sisältävät osallistumisen lisäksi seuratuotteen, seurakortin ja koriskoululisenssin. Koriskoululisenssiin sisältyy vakuutus. Lisenssin hankinta edellyttää ilmoittautumista nettisivujen kautta ja henkilötunnuksen ilmoittamista.


Vastuuohjaaja
Jarmo Kailio puh. 040-5509768, email jarmojkailio@gmail.com

Lisätietoja: kouvot.fi/harrastekouvot/aloita-koripallon-harrastus_harraste/